pariuri fotbal
10bet +50% +1000RON
Betfair +10€
Bwin
Sportingbet +400 RON
Unibet +150 RON
Pariuri Fotbal

Pariuri Fotbal Reguli:

Toate pariurile pe fotbal este bazată pe 90 de minute de joc, care include de timp pentru a adăuga arbitru în caz de accidente sau alte motive. De timp suplimentar, Golden goluri, şi de lansarea celui de-al penale nu.

Pentru a paria pe fotbal, fotbal de succes, este necesar să intuiţi rezultatul a cel puţin o (1), inclusiv: = 1 în cazul în care câştigă pe computerul local (victorie acasă), 0 = trage, 2 = în cazul în care echipa câştigă vizită (de câştigătoare). În cazul în care o combinaţie de pariu (pariu), care implică mai multe părţi, trebuie să obţineţi toate rezultatele din coloana pariu pentru a câştiga.

În cazul în care un meci este amanat sau suspendat, toate pariurile sunt nule, cu excepţia cazului în care rezultatul a fost deja cazul, de exemplu, un pariu pe primul obiectiv realizator, care trebuie să fie menţinut, în cazul în care un obiectiv este de a marcat.

În cazul în care o parte îşi schimbă statutul, provocările rămân în vigoare, cu excepţia cazului în care casa este transferat la unitatea desemnat iniţial ca un vizitator, in acest caz, toate pariurile sunt nule.

 

Fotbal Rezultate

---------------------------------

 

>

Sponsored by: Sports Betting released by: Gambling Templates